person Autor: Mgr. Jaroslava Cenker In: Zaujímavosti Dátum:

Oživenie značky Slovakiapharm: Príbeh úspešného rebrandingu výživových doplnkov

Oživenie značky Slovakiapharm: Príbeh úspešného rebrandingu výživových doplnkov

 

Bardejov, 22. apríla 2024 - Slovakiapharm podstúpila nedávno rebranding s cieľom ešte lepšie sa priblížiť svojim zákazníkom a posilniť svoju pozíciu na trhu. Nový vizuálny štýl a identita značky vyjadrujú hodnoty spoločnosti a jej záväzok k inováciám a kvalite.

 

Rebranding značky je zákulisný proces, ktorý si vyžaduje nielen odvahu, ale aj stratégiu a zručnosť. Slovakiapharm ukázala, že je na výzvu pripravená a prichádza s novým príbehom, ktorý inšpiruje a premieňa.

 

Sme nadšení, že môžeme predstaviť náš nový vzhľad a s ním spojené hodnoty,“ hovorí Ing. Katarína Pangrácová, Head of Marketing Slovakiapharm. „Tento rebranding je výsledkom našej oddanej práce a vášne pre zdravie našich zákazníkov.“

 

Cieľom Slovakiapharm je vyzdvihnúť vo farmaceutickom priemysle kvalitu, ktorá bola kedysi považovaná za nemožnú. Investujeme do komplexného testovania, získavania vysoko kvalitných ingrediencií a vytvárania čistého výrobného procesu, ktorý poskytuje riešenia pre vaše zdravie. 

 

Slovakiapharm sa venuje výrobe a distribúcii liekov, doplnkov stravy a ďalších farmaceutických produktov s cieľom poskytnúť bezpečné a účinné riešenia pre zlepšenie zdravia a životného štýlu. Spoločnosť zdôrazňuje dôraz na výskum a vývoj, ktorý jej umožňuje neustále inovovať a prichádzať s novými produkty, ktoré zodpovedajú potrebám moderného zákazníka.

 

 „Sme farmaceuti, ktorí chcú svojim zákazníkom priniesť iba to najlepšie,“ PharmDr. Peter Lojko, MBA. CEO & FOUNDER, Slovakiapharm. „Naša dlhoročná skúsenosť v oblasti farmácie nás inšpiruje k neustálemu zlepšovaniu a inováciám, aby sme dokázali naplniť očakávania našich zákazníkov.“

 

Záväzok kvality počas celého nášho výrobného procesu

 

„Naša vášeň pre inovácie a záväzok ku kvalite sú hnacou silou našej spoločnosti,“ hovorí PharmDr. Dávid Leško, CEO & FOUNDER Slovakiapharm. „Sme hrdí na to, že sme súčasťou farmaceutického priemyslu na Slovensku a zároveň sme si vedomí našej zodpovednosti voči našim zákazníkom a spoločnosti ako celku.“

 

Pomocou pokročilého vybavenia náš tím kvality metodicky testuje naše suroviny a potom starostlivo vyrába každý doplnok s maximálnym ohľadom na detaily, od miešania surovín až po plnenie hotového produktu. 

 

Rebranding tiež odráža posilnenie záväzku Slovakiapharm voči environmentálnym a spoločenským iniciatívam, čím spoločnosť získava ešte väčšiu dôveru svojich zákazníkov a podporuje udržateľný rozvoj.

 

Pretože mnohé z našich produktov vyrábame na Slovensku,  máme úplnú autoritu nad tým, čo je súčasťou našich produktov.

 

Používanie nepotrebných ingrediencií je v rozpore s naším presvedčením navrhovať a poskytovať optimálne riešenia pre zdravie. Na splnenie najvyšších štandardov kvality tiež zabezpečujeme, aby naše zariadenie bolo certifikované treťou stranou.

 

“Slovakiapharm sme založili s vierou, že zdravie začína s kvalitnými zložkami vo výživových doplnkoch, a našou víziou je byť brandom vitamínov a doplnkov odporúčaným lekárnikmi ako číslo 1 v našom produktovom segmente”, vravia zakladatelia Sovakiapharm.

 

Slovakiapharm sa teší na ďalšie inovácie a úspechy v budúcnosti a zaväzuje sa pokračovať v poskytovaní najvyššej kvality farmaceutických produktov a služieb pre svojich zákazníkov.

 

Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Ing. Katarína Pangracová

Oddelenie marketingu

pangracova@slovakiapharm.sk

Slovakiapharm

alebo navštívte oficiálnu webovú stránku na www.slovakiapharm.sk







Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December